Hallo,

 

Wij zijn twee zestig plussers die dol zijn op reizen en alle mogelijkheden benutten om er weer op uit te trekken. Dat geldt ook voor het doen van andere leuke dingen.Wij voelen ons op ons gemak als we weer ergens in een ver warm en zonnig land met de lokale bevolking en hun cultuur kennismaken. Wij gaan gewapend met camera en video recorder op pad en jaap en annekedat levert altijd iets bijzonders op. Wij hebben  niet meer thuis wonende kinderen Niewwe huisen we wonen  in Westerbork.

 

Drenthe is een prachtige provincie om te leven en te wonen. Voor onze rust hoeven we er niet op uit te trekken want er is meer dan voldoende natuur en landschap om van te genieten. Wij willen zo af en toe meer zien dan dat.

 

                                                                                                 
Wij hebben talloze fotoalbums in de kast liggen en hebben geen zin om er nog meer te maken. Jaap legt zich de laatste jaren toe op het maken van videofilms en zit na een reis dagenlang achter de PC om uit de ruwe film iets moois te maken. Anneke maakt foto s en zij maakt ook mooie quilts. Een kleine selectie van onze oude en nieuwe vacantiefoto s staan op deze site. Oudere gescande foto s hebben iets minder kwaliteit. We hopen dat jullie plezier zullen beleven aan het bezoeken van onze site.

 

Groeten van Anneke en Jaap.                            jaap.zeilemaker@ziggo.nl